Christmas eve

2010-12-25, 19:13:01 / Kategori: Vardag


Herregud vad jag åt igår. Julmat är bland det bästa som finns. Och sen ris a la malta och cheesecake till efterrätt, yum!

Christmas gifts

2010-12-25, 18:58:29 / Kategori: Vardag
Lite bilder på lite av det jag fick av mina fina vänner ett par dagar innan julafton. Av Therese fick jag världens finaste örhängen! Har utvecklat någon slags fetish för ugglor, haha. Sen fick jag en låda med Snickers också, det är ju så sjukt gott! Och vad är det man ser i bakgrunden, om inte en till låda med Snickers? Den fick jag av Michelle, mycket uppskattat! Sen fick jag en jättefin tröja och en portmonnä av henne också.
Emma hade lagt på minnet att jag en gång sa att jag alltid velat ha en helvit katt, så hon bakade vita cupcakes med kattansikten på till mig :3 I bakgrunden ser man en jättefin burk jag velat ha (ja, jag smälter lätt för såna saker alltså), och den hade hon fyllt med sitt hemmagjorda julgodis, aaaah! Vad är grejen med att ge mig ätbara saker? Ioförsig tackar jag inte nej....haha.
Till Michelle gav jag den fina I <3 Memories-boken, och man ser på bilden att den inte går att stänga för att den är så proppfylld med foton och dekorationer. Jättefin blev den, kliade lite i fingrarna att behålla den själv <;

Work of art

2010-12-25, 18:38:51 / Kategori: Vardag
Har ritat en del det senaste. Den första bilden fick Emma i julklapp! Ville egentligen ge henne en riktig Korn ragdoll, men eftersom dem är limited edition så fanns det bara dyra på ebay :( haha. Men hon kan ligga och krama ramen om natten med.
Den andra är ett porträtt av en bild jag tog på Emelie i somras, som hon ska få. Hon ska göra om i sitt rum och vill ha en massa svartvita bilder på ena väggen. <:

Update på det tekniska handikappet: Har snackat med Telia hur länge som helst, och det är antagligen fel på nätverkskortet i min dator. Så jag hänvisades till deras Premiumsupport - de tar 199 spänn för ett samtal! Sweet jesus, är det värt det?
Nu sitter jag iallafall vid vår stationära dator och har lagt över en del bilder på usb för jag blir galen på att inte kunna uppdatera här mehe.

Minas tirith

2010-12-24, 11:37:13 / Kategori: Vardag


Som alltid vid denna tiden på året så gick såklart Sagan om ringen-trilogin på TV. Och varje gång tittar jag, haha. Det är helt klart världens bästa filmer. Så jävla bra gjorda så det är inte sant.

Btw. Ska inte säga mer att mitt intenet fungerar, för då slutar det bara göra det. Så nej, jag är fortfarande tekniskt handikappad. Och kommer antagligen vara det ett tag framöver. :<

Idag väntar största julmiddagen nånsin, Kalle anka på TV, julklappar och bara allmänt mys. God jul på er, ha en kickass julafton nu!

Even your emotions have an echo

2010-12-19, 20:29:20 / Kategori: Fotografier
I think you're crazy
I think you're crazy
Just like me

My heroes had the heart
To lose their lives out on a limb
And all I remember
Is thinking, I want to be like them

Ever since I was little
Ever since I was little
It looked like fun
And it's no coincidence I've come
And I can die when I'm done

But maybe I'm crazy
Maybe you're crazy
Maybe we're crazy
Probably

Jul på Liseberg

2010-12-19, 20:08:40 / Kategori: Fotografier

Alla bilder tagna med Nikon D80 + Sigma EX 10-20/4-5,6 DC HSM. I extremt dåliga ljusförhållanden.

Förra söndagen (en vecka senare kommer bilderna upp, duktigt) var jag, Louise och Emelie på Liseberg bland alla fem miljoner juleljus där vi åt knäckäpple och churros, frös tårna av oss och hostade sönder lungorna av all rök som kom från kolgrillarna. Men fan så mysigt det är med jul ändå.

En av bilderna gick inte att ladda upp...ironiskt nog den finaste också. Menmen, kan testa imorgon igen!


Portfolio

2010-12-11, 00:27:58 / Kategori: Fotografierph by me.

En samling porträtt jag tagit på min trogna, grymma modell Michelle. Har nämligen haft mycket tid att titta igenom bildmappar när jag inte haft något att göra på datorn.
Nu fungerar iallafall mitt internet som det ska. Tror jag.

Har fotat lite det senaste som jag lägger upp imorgon <: so long!

Down by the water

2010-12-06, 22:49:44 / Kategori: Fotografier


JAG HAR INTERNET.
Jag är helt överlycklig! Har ingen aning om hur det fixades, men nu fungerar det iallafall.
Känner att jag ligger otroligt efter med att lägga upp nya foton och så meheh, men det kommer! Fotade Michelle i helgen bl.a.

Bilden på Eriksbergskranen tog jag för några veckor sedan när jag fotade till en analog uppgift i skolan, så jag passade på att dra med d80:n för det är ju så sjukt fint där på kvällen!
Har kämpat med mina analoga bilder i två veckor nu, och en bild är klar.... haha. Det är så otroligt mycket jobb med att framkalla och förstora upp själv. Men kul när man väl ser slutresultatet!

Kände att jag bara skulle lägga upp något random för att visa livstecken typ, så fler bilder kommer snart <: