Ren lycka.

2010-03-23, 20:13:52 / Kategori: Vardag

Åh jag är så lycklig just nu.
JAG HAR FÅTT FUNKTIONÄRSJOBB PÅ PEACE AND LOVE I SOMMAR!
Det känns helt sjukt. Ville sååååå gärna dit och var beredd att lägga ut ca 1500 kr för festivalpasset, men nu får jag det GRATIS! Samt boende och mat.
I år kommer bla KEEENT!, Mando diao, Markus Krunegård, The kooks, The Hives, Wolfmother och massa massa massa mer. Jag är så glad :'D
Eftersom Kent kommer dit betyder det att det blir ytterligare två ggr jag ser dem i år, eftersom det blir Trådgårn i sommar också :'> ååååh, det kan inte bli bättre än såhär.

PURE HAPPINESS
MATILDA GLAAAAAD
JAAAAAA

jag längtar.

FINITO!

2010-03-22, 22:08:26 / Kategori: Vardag





Bilder tagna med Nikon D80 + Nikkor AF-S DX 18-55/3,5-5,6G

Veeeet ni. Mitt rum är helt klart. Lade ju upp lite detaljbilder för nån vecka sen och här är det sista :'D
Sååå skönt att det är färdigt nu! En otrolig lättnad verkligen, hahaha.
Bilderna togs nu i dåligt ljus men det kan inte hjälpas D:
Men as you see så har jag satt upp lite förstoringar på väggarna : D Och inte förrän nu när jag kollar på bilderna ser jag att fotot på mig och Azzim hänger lite snett, haha.

Nuuuu måste jag plugga, vi hörs ♥

Mitt land är ditt land, allt är fritt

2010-03-22, 19:23:12 / Kategori: Fotografier






Konsert nr 2 igår var ett så jävla fint slut på denna helgen. Fick äntligen höra älskade Kevlarsjäl. Och det finns inga ord för hur bra det var.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Det finns inga ord för det, på det här jävla språket
Jag har inga ord för att vi andas, tänker, känner samma sak

Känner samma sak
Känner samma sak

Det är så många här som aldrig sagt nej
och som aldrig kommer få en chans
så många här som aldrig såg mig
och jag vet att jag haft tur som få
Så många här som ville ha dig

men vi kände samma sak


Vi känner alltid samma sak

Vi känner alltid samma sak

Vi känner alltid samma sak


These are the days, the sweetest days we'll know

2010-03-20, 23:41:51 / Kategori: Fotografier







Bilder tagna med Nikon D40 + Nikkor AF-S DX 18-55/3,5-5,6G och Nikkor AF-S DX 55-200/4-5,6G ED VR

S-O-M-M-A-R
och fina människor
åh





Och mitt indiehjärta slår och slår och slår

2010-03-20, 23:12:11 / Kategori: Fotografier






Det finns inte ens ord att beskriva hur mycket det här bandet betyder för mig. Bilderna blev skit eftersom min kamera strulade och händer och vakter var i vägen osv, men det spelar ingen roll.
Kent är och kommer alltid vara så jävla inspirerande för mig.
Konserten var nog den bästa jag varit på hittils med Kent. Slottskogsvallen var mäktigt, och slutet bidrog mycket då det blev ett stort konfettiregn under MIDVH som var sista låten. Men nu, nu var det röda papperssvalor. Lövtunna och med tryckta låttexter på. Dem tog aldrig slut. Och jag bara fångade fler och fler och fler, och ska sätta upp alla på min vägg. ♥

Foton från när vi köade kommer i ett annat inlägg :> Grymt snabbt gick det iallafall, köade i 8 timmar men det kändes inte alls så. Folket framför oss i kön var så sjukt härliga, så det var ju ett stooort plus : D
Och just det. Tjejen som stod framför mig under konserten hade en jättetjock stickad tröja på sig, plus sin varma kappa runt midjan. Hon svimmade efter 3-4 låtar, och det var så sjukt läskigt :o Hon började klänga på sin kompis framför och sen ramlade hon på mig, och jag o Michelle fick värsta panik och försökte lyfta henne ehe :< Hon kom över staketet iallafall.

Är så sjukt taggad inför imorgon då jag o Michelle ska se dom IGEN! De spelar tors-sön här i Göteborg så vi passar på att gå en gång till :'> Håller tummarna nu att dem kör Kevlarsjäl som x-nummer för det har dem gjort nu några gånger, och jag skulle göra vad som helst för att få höra den live. :<

Nu övergöder jag er med text så jag sätter stopp här. ♥

En vind blåser skräp längs korridoren en sista gång

2010-03-19, 17:51:49 / Kategori: Fotografier
....
..............
...........
Har vart lite inaktiv det senaste, men HEJ iallafall :3
Känns som om jag inte suttit vid datan på hur länge som helst (....dvs typ...3 dagar...), men nu blir det ändringar :'D

DET VAR KENT IGÅR!
Herregud. Jag ska inte berätta allt nu för det hinner jag inte, men jag sammanfattar det med att jag, Michelle och Emma köade i 8 timmar som kändes som högst 2, stod längst fram och hade det bara helt jävla underbart! Kent har alltid varit och kommer alltid vara bästbästbäst.
Bilder kommer upp imorgon, får se om dom ens är något att ha haha D:
Men jag och Michelle ska ju se dem på söndag också så det kanske blir bättre bilder då :'D längtar redan!
För nuuu ska jag snart iväg och fira Emma som fyllde år igår! GRATTIS ännu en gång ♥
Och tack till dig och Michelle för igår ♥

Okej nu måste jag sticka, slänger upp nån random bild sålänge.
ciao!


En av mina absoluta favoritbilder när det kommer till porträtt 8D haha, verkligen random.
Taget med Nikon D40 + Nikkor AF-S DX 55-200/4-5,6G ED VR

Details/room

2010-03-15, 21:48:51 / Kategori: Fotografier















Bilder tagna med Nikon D80 + Nikon AF 50mm/1,8D

Sååååå. Dålig uppdatering det senaste, jag vet. Men har inte haft tid eller något att lägga upp för den delen heller haha D: Men här kommer ett par (eh...) bilder på mitt rum jag fotade idag :'>
Kämpade som fan med det sista nu i helgen och det är nästan helt klart! Fattas bara väggmålningen, några förstoringar som ska upp på väggen och en matta. Sen äre compleeeete!

Ehehe jag är helt hyper här nu känner jag, har vart uppe sen kl 6 imorse. Skola-hem-skola-hem-stallet-hem-duscha. Jag och Michelin skrittade ut en sväng med Jenny som gick med Pärlan <: Mysigt innan solen gick ner. Fast Azzim har precis fått nya skor så jag fick brodda om honom, haha det är fan det värsta jag vet. Sliter så jävla mycket på ens rygg haha D: Menmen, nu är det gjort iaf <:

Okej. Jag har prov imorgon.
Nu: PLUGGGGGGGG-G-G-G-G
!

7 days to go

2010-03-11, 20:38:19 / Kategori: Fotografier

Trollhättan 2008.

Om 7 dagar, precis vid den här tiden, så ser jag, Michelle & Emma Kent. Live. Sist jag såg dem var på Slottskogsvallen förra sommaren då jag och Michelle köade hela dagen i stekhet sol. Så jävla underbart var det!
Och det kommer bli sååå underbart denna gången med, det blir det alltid. Låtarna från Röd kommer bli så grymt bra live. Kan inte ens föreställa mig hur mäktiga Vals för satan och Töntarna kan bli :'>
AHUGHRGBTN! Det är nääära nu :>
FÖRRESTEN! Emma var hos mig idag, HON MÅLAR DU&JAG DÖDEN OMSLAGET PÅ MIN VÄGG! Herreguuud hon är så skillad den kvinnan! Fan vad fint det kommer bli när det är klart hohohoho!


Anyway. Fotoredovisning imorgon! Wish me luck. Hoppas inte Bosse sågar mig alltför mycket, ehehe :>

Sweet days of summer, July is dressed up and playing her tune

2010-03-10, 22:58:58 / Kategori: Fotografier








Åh... vilka sommarkänslor jag får när jag kollar igenom några mappar på min hårddisk. Fylld med solnedgångar, smoothies, glassar, solglasögon, stekbilder på stranden eller någon brygga någonstans, engångsgrillar i slottskogen, svettigt köande i brännhet sol till konserter osv osv osv osv.
Så jävla fint alltihop. Och jag LÄNGTAR tills den där värmen kommer tillbaka! Så man inte ens kan sova på nätterna.

Anyway... var ute hos Azzim förut. Åh han var så söt idag :'D Rent allmänt bara, haha. Fina pojken ♥ Tog hand om Beauty med eftersom Michelle är sjuuuuk :( Så krya på henne också ♥
DESSUTOM måste jag säga grattis till mina underbara syster som fyller år idag ♥
Hehehehehe mikket kärlek idag!
Vi gillar't.

Nu: schlafen.

I push my fingers into my eyes, it's the only thing that slowly stops the ache

2010-03-09, 21:19:28 / Kategori: Vardag


Random, riktigt gammal bild. Från när jag hade lila i håret. Haha, saknar det fan alltså. Kanske borde satsa på en ny färg igen snart? (;
Iallafall. Idag är ingen bra dag. Blir inga foton idag, har ingen inspiration alls. Har sovit så lite de senaste dagarna, och jag känner verkligen hur sliten och trött jag är. Lovade mig själv att INTE somna idag när jag kom hem, för då kommer jag inte kunna sova inatt + att jag har så sjukt mycket att plugga just nu (matteprov, engelskaprov, svenskaprov, samhällsprov)
.................
............................
Men självklart somnade jag.
Och det enda lilla glädjeämnet jag hade efter att jag sagt hejdå till Emma, Felicia och Jenni var min doughnut jag köpte på Hemköp, och tro fan att det kommer en tant och bara sätter sig på den på spårvagnen. HAHAHA.
SMASHED!
Och nu, efter att ha sovit mitt på dagen och kollat på tv, så har jag en sån jävla migrän, spränger på höger sida av pannan och dunkar bakom ögonen. Inga Ipren har vi heller.
Hahaha, näe vad jag klagar idag. Kommer väl radera detta inlägget senare.

Nej, nu ska jag allt ta och göra lite nytta. Plugga lite engelska, borsta tänderna och SOVA. Behöver verkligen det. Men om jag känner mig rätt så kommer jag istället spela wow med emma......hon har gett mig en invite.....gratis i tio dagar.....kommer fastna....
Haha nej SOVA MATILDA.

Godnatt ppl,
ZzzZzZZzzZZzZzzz



I met this girl when I was three years old, and what I loved most - she had so much soul

2010-03-07, 19:44:05 / Kategori: Fotografier








Foton tagna med Nikon D80 + Nikon AF 50/1,8D

Som ni märker tar jag många av mina bilder med mitt 50mm. Det är så grymt jävla bra! Och riktigt prisvärt. Köpte mitt för 1600 kr vilket är grymt värt eftersom den bättre versionen, 50mm/1,4D kostar nästan 4000 kr.
Älskar det korta skärpedjupet man kan få till och det blir ett så mjukt ljus på något sätt. Om ni funderar på att köpa ett nytt objektiv - köp ett 50mm!

Nu: ang bilderna. Fotade ju porträtt idag, Michelles systerdotter Emilia fick vara modell :'D Så himla söt är hon! Och hon har blivit så sjukt stor. Hela 1 år och lite mer än en månad nu. Fått en massa hår på huvudet och tänder. Känns som om hon föddes igår, haha. :)
Är jättenöjd med bilderna iallafall, hon var inte den lättaste att fota kan jag ju säga, haha. :D Rörde på sig hela tiden och så nyfiken på allting. :3
Tänkte använda dessa till min fotoredovisning på fredag. Så håll tummarna för att Bosse inte totalsågar mig ehehe D:

nuuu: plugg. dusch. städa. äta. SOVA.

I'll be your sunset, If you'll be my silhouette

2010-03-07, 01:24:35 / Kategori: Fotografier








1. Halmstad 2008
2. New York 2008 (var på en guidad tur några dagar innan bilden togs, där dem sa att solen går ner precis mellan 45:e och 46:e gatan, om jag minns rätt, en gång per år. How greeeeat!? : D)
3. Röda sten 2009
4. ...random... typ.. badade i åleviken har jag för mig D: haha.


New cupcakes

2010-03-07, 00:43:33 / Kategori: Fotografier











Nikon D80 + Nikon AF 50/1,8D

Har bakat cupcakes igeeeen, haha. Nä men min syster och hennes pojkvän kommer hit imorgon och hon fyller år nästa vecka så jag bakade och så får hon dessa på ett kakfat av glas :'D feeeint.
Btw. Har pillat med färgerna som ni säkert förstod eheh, tog bilderna nu ikväll så det var så tråkigt och dåligt ljus så det fick bli liiiila istället!

Anyway.. Imorgon blir det att fota porträtt :'D åååh näe det måste bli bra. måstemåstemåste.
Höhö, ni får veta mera imorgon <:

Tänkte slänga upp vad som spelas just precis nu i mina lurar, bara för att det är så jävla BRA.



And I know it's on your mind
We've been drinking on the wine
That we drank from the serpents vine
Now we live in another time
We could live together



Så jävla pepp på peace and love! Dit kommer wolfmother med bla kent och markus krunegård. yuuuum.
SKA. DIT.

och med det sagt säger vi häääjdo ♥

Förstoringsglas

2010-03-06, 00:28:53 / Kategori: Fotografier


Ett gammalt kort på Simba, togs en dag när jag var sjuk och fick för mig att testa att fota genom ett förstoringsglas. Ska nog fan ta och spinna vidare lite på den idén, för visst blir det effektfullt? :D

Haha, det var typ det jag hade idag ja. Har 4357486 bilder på min hårddisk men hittar absolut ingen inspiration alls. Vill ha nya bilder nununu. Men ska förhoppningsvis fota på söndag, porträttbilder står på schemat och jag hoppas verkligen att det blir bra. Att fota porträtt har aldrig varit min grej. Inte så mycket människor över huvudtaget. 90% av de bilder jag har på människor är oseriösa och slarvigt tagna, haha D:
Wellwelllllllll.... vi får se hur det går <:

Lovar fler bilder imorgon! Mitt rum börjar se beboeligt ut igen så kan visa litegrann hur det blivit. Sen ska jag baka fler cupcakes också för min syster kommer hit på söndag ♥


Haha. När jag inte har några bilder måste jag självklart skriva....och skriva.....och skriva.... och skriva...
men nu skriver jag inte mer!

sleep tight ♥


Work in progress

2010-03-05, 11:50:40 / Kategori: Vardag
Heeeelllu.
Sitter i skolan nu och har foto. : D Läser Foto A obligatoriskt i ettan, sen kommer jag välja till Foto B och C i tvåan och trean, nice huh? Foto är ju trots allt något jag SKA jobba med i framtiden, hur jävla svårt det än är att få jobb :<

Anyway.. Har redigerat en massa bilder i Photoshop, kände inte riktigt för att gå ut och fota även om solen skiner. Vi har redovisning nästa vecka, porträtt + eget projekt, och jag har redan bilder i huvudet som jag vill ta, som jag inte kan ta här och nu. :> Haha, typ alla i gruppen är alltid ute i sista minuten, även jag, så vi får väl se hur det här går D:

Okej ehm ska inte skriva mer och tråka ut er D: foton kommer antagligen senare idag :> wooho.
Tar nog med kameran till stallet sen och tar lite bilder!
Fast äh, de kanske inte kommer upp här isf, har blivit så mycket hästar på sista tiden haha D:

jajajajaja

ciao folks

Alice in wonderland

2010-03-03, 20:09:41 / Kategori: Vardag


ÅH. Jag, Emma & Micke gick på premiären av Tim Burtons Alice in wonderland idag! Fyfan vad fantastisk den var!
Ni måste se den. Johnny depp är är fan one of a kind! Så perfekt för lite udda roller, haha :'D Men åååh man får så mycket inspiration och allt är så fint och djuren är så gulliga och....näe. SE. DEN.

Btw. Något som var lite sjukt var att jag gick ju med Emma, och en annan Emma i vår klass skulle också samma tid som oss, med sin kompis som heter MATILDA. Hahaha. Vad är chansen? 8D

Abstract

2010-03-02, 23:02:11 / Kategori: Fotografier









Nikon D40 + Nikon AF 50/1,8D

Kollade igenom en himla massa bilder från i somras och hittade dessa väldigt abstrakta naturbilderna 8D Tog dem på Lollos land när vi bodde där med therese, emelie och jenny. Åååh ge mig sommar! Vi ska lätt dit igen :'''''>

Nuuuuu: sova. snart iallafall. först: engelskaplugg
GAH
orkar inte
nu:
SOVA.

Did you ever think that we could be so close, like brothers

2010-03-01, 15:15:17 / Kategori: Fotografier











Frihetsdresyr med Honza Bláha och hästarna Gaston, Maxim och Quorum
Tagna med Nikon D80 + AF-S DX 55-200/4-5,6G ED VR

Panoreringar

2010-03-01, 00:19:19 / Kategori: Fotografier
Tänkte dela upp mina bilder från GHS i olika inlägg eftersom det är en del, haha :>
De första är ett par panoreringar (motivet skarpt och bakgrunden suddig) från de olika hopptävlingarna. Tycker det blir så grymt effektfullt när man fotar rörelse! Men jag ska inte ljuga, mitt tele är inte tillräckligt ljusstarkt för att kunna frysa rörelser i dåligt ljus för den delen heller haha D:






Nikon D80 + Nikon AF-S DX 55-200/4-5,6G ED VR