So boundless, the cold sea

2010-09-29, 22:04:16 / Kategori: Fotografier
Kollade igenom min hårddisk och hittade dessa gamla bilder. Tagna november 2007.

I want so much to open your eyes, cause I need you to look into mine

2010-09-29, 21:50:44 / Kategori: Fotografier
Tell me that you'll open your eyes.

Jag har inga ord för att vi andas, tänker, känner samma sak

2010-09-28, 19:45:00 / Kategori: Vardag


Jag. har. kent. på. min. vägg.
!!!!!
Nu är den äntligen helt klar! Jag är så jävla glad! Och så stolt över fina Emma som är så grym så det är inte sant. TACK igen för att du är så fin och bra och ville måla åt mig <3 Det hade inte kunnat bli bättre!
Det är alltså Du & jag döden-omslaget hon målat. Först tänkte vi att det skulle bli Röd-omslaget eftersom det är så snyggt och hela mitt rum går i rött och vitt höhö, men Du & jag döden är den bästa och mest speciella skivan enligt mig, så det fick ju såklart bli den :3
Nu kommer jag sova gott om nätterna. Helt klart.


Space dementia

2010-09-27, 20:25:37 / Kategori: InspirationPh 2, 4 ,6: googleSpace dementia in your eyes and
Peace will arise
And tear us apart
And make us meaningless again

Muse – Space Dementia


Mys i majorna

2010-09-26, 23:12:49 / Kategori: VardagOkej jag såg bara skum ut här. Men hahah, ser inte Louise väldigt mycket större ut än mig och Emelie? Vidvinkel ger skumma effekter...


Haha, tards ♥

Kvällsfika i finaste Majorna är perfekta slutet på veckan alltså. Älskar det stället! Hörrni, åk till café Marmelad och ät deras ciabattor. H-e-r-r-e-g-u-d så gott det är. Fast dem har gjort om där nu, deras källare var så himla mysig förut! Lite tråk : <
Och haha, jag ÄLSKAR korvkiosken på de sista bilderna. Den ser så kompakt och ihoptryckt ut. Och så är det särskrivet ''Korv kiosk'', haha. Så fint.
Förresten! Jag fick veta vart den uppvärmda hållplatsbänken finns idag! Haha, har alltid vetat att det finns en enda uppvärmd bänk i Göteborg vid någon hållplats där spårvagn 11 går. Och idag på vagnen när jag sa att jag skulle åka till ändhållplatsen och kolla efter den så säger en kille helt random: Eller så frågar du bara mig vart den ligger! Jag blev helt chockad haha. Men nu vet jag!

Älvsborgsbron#2

2010-09-26, 22:47:31 / Kategori: Fotografier
I lila. För att det är kul. :3

Just run with me through rows of speeding cars

2010-09-25, 23:12:17 / Kategori: FotografierFoton tagna med Nikon D80 + Sigma EX 10-20/4-5,6 DC HSM

Jag och min kamera har lekt på Älvsborgsbron ikväll. Och här är lite av resultatet! Lägger upp ett par bilder till lite senare.
Vidvinkel är grymt kul alltså! Men fyyyy så jag fick kämpa mot min höjdrädsla! Vågade knappt titta ut mot hamnen, haha. Höll mig långt in mot bilarna hela tiden.
Anyways, eftersom jag hade så långa slutartider för att få fartkänslan i bilden, så hade jag ju också den minsta bländaren inställd. Därför blev lamporna stjärnformade, och detta tips gäller solen också! Fast det går lättare med lampor eftersom dem inte är så starkt lysande. Men bra att veta iallafall, om man inte vill lägga pengar på ett Starfilter!

Jellyfish

2010-09-20, 20:03:37 / Kategori: FotografierBilder tagna med Nikon D80 + Nikkor AF 50/1,8D

The light from your Mac

2010-09-19, 22:03:10 / Kategori: Fotografier


Medans alla förmodligen sitter bänkade framför tvn och följer valvakan så har jag spenderat hela kvällen med min vän Power point. Eller snarare min fiende. Fast jag har iallafall en lättare version än den i skolan, så det är ju tur! Får panik på det i skolan, haha. Är äntligen klar med en fotopresentation jag ska ha imorgon iaf, gött! Ska presentera Tim Flach som jag skrev om lite tidigare, och visa både hans bilder och bilder jag tagit i ''hans anda''. Hoppas inte jag blir alltför sågad av Bosse nu, haha. Håll tummarna för mig!

Into my reflection

2010-09-19, 01:07:04 / Kategori: Vardag


Hahah, värsta skitbilden men den är lite halvt cool tycker jag. Tänkte bara ge en sneak peek på vad jag har fotat idag till ett arbete. Och nej, inte bara tråkiga uttryckslösa fiskar. Lite större än så. Lite coolare.
Bilder kommer imorgon, för nu är jag alldeles för trött D: Har hittils haft en sån awesome helg med fina människor måste jag säga! Och imorgon blir en perfekt söndag med stallet, trixa med fotouppgiften plus en rejäl jävla dusch! Haha.

Natti!

We've got the vision, now let's have some fun

2010-09-13, 21:27:41 / Kategori: InspirationAlla bilder är printscreens härifrån.

Jag har stooora fotoplaner på G! I foto B i skolan så har vi fått en uppgift att redovisa om en fotograf som tilltalar oss, och fota egna bilder i fotografens anda. Och mitt val föll på Tim Flach från London. Han är helt sinnes när det kommer till djurporträtt och vilddjursfoto över huvudtaget. Har overload av inspiration i hjärnan och vill börja fota nununu!
Har även ett par andra fotoidéer jag spånar på, som jag tänkte fota med mitt vidvinkel. Det kommer bli grymt! Håll utkik : D

Play with geometry

2010-09-07, 22:00:20 / Kategori: Fotografier


Här är ett par testbilder jag tagit med mitt Sigma 10-20. Har fått leka väldigt mycket med det och testa mig fram, för att fota med vidvinkel är sjukt mycket svårare än man tror! Det är svårt att få till en bra bildkomposition när  perspektivet är så brett. På dessa bilder ser man ju ändå effekten man får till, att saker kan se mycket större ut än vad de är ur en speciell vinkel, och att bilden kan se aningen välvd ut. Speciellt när man fotar landskap! Himlen ser helt sjukt cool ut! Måstemåstemåste köpa ett gråfilter bara, det mörkar ner himlen och blir riktigt effektfullt.

Ska dra med kameran till skolan imorgon till en bilduppgift, så kommer nog fota lite stadsbilder imorgon med Sigmat. Så då kommer det nog upp ett par bilder som inte är såhär halvslarviga <: haha. Har hittat ett par riktigt användbara tips när det kommer till vidvinkel så jag tänkte fota lite och sedan lägga upp dem. Håll utkik : D

Indiv. gymkhana-SM

2010-09-07, 21:58:32 / Kategori: Fotografier

Tagna med Nikon D80 + Nikon AF-S DX 55-200/4-5,6G ED VR

Ett par bilder från i helgen då jag och Michelle åkte ut till Lycke för att kolla på individuella gymkhana-SM. <:
Bilderna är inget speciellt, men kan ändå slänga upp några! Det var extremt motljus där man stod och kollade, så jag fotade inte så mycket som jag hade velat. Menmen, wth! Enjooooy.